“Agroindústria voraç, negoci insostenible”

 
  • Written by:  culsdecatalunya2016
  • Date Posted:  setembre 5th, 2016
  • Category:  Premsa
  • Comments:  No Comments »

Article de La Directa. Número 412. Del 12/7 al 25/7 de 2016

“A les terres de Ponent, la Corporació Alimentària de Guissona SA (CAGSA) s’ha convertit en un imperi agroindustrial i ramader que marca la vida política, social i econòmica del territori. El discurs majoritari valora l’empresa com un model d’èxit, que genera ocupació i du riquesa al territori a través de la venda de productes locals per uns preus barats. Però també hi ha veus crítiques que denuncien les conseqüències ambientals i laborals d’aquest model, així com el caciquisme que pateix la localitat on va néixer.”
Ho expliquen Horst Rost i Edu Nus.

Directa-Portada

Directa-Pag3

 

Directa-Pag4

Directa-Pag5

Directa-Pag6

Directa-Pag7

 

 

Comments are closed.

ELS CULS DE CATALUNYA is proudly powered by WordPress 5.5.3 Entries (RSS) Comments (RSS).